Badger Balsems

Fijne oplossingen voor allerlei lichamelijk kwaaltjes!

De Badger balsems zitten in super leuke en handige blikjes. Ze zijn gemaakt op basis van de beste koud geperste biologische olijfolie, wonderboomolie en bijenwas. Ingrediënten die al generaties lang in verschillende culturen gebruikt worden voor de lichamelijke verzorging.

Waarom Badger?
Voor alle ingrediënten in de Badger Balsems geldt, dat ze 100% natuurlijk zijn en meer dan 70% van de ingrediënten zijn biologisch of afkomstig van wildpluk of anders via fair trade gekocht. Daarnaast worden er, afhankelijk van de balsem, kruidenextracten, natuurlijke boters en pure stoomgedestilleerde etherische oliën toegevoegd. Vanzelfsprekend zijn alle Badger producten dierproefvrij, vandaar het 'Leaping Bunny logo'. De blikjes zijn bestaan uit 89% gerecycled metaal. Je kunt de blikjes een nieuwe bestemming geven (om knopen of veiligheidsspelden in te bewaren bijv.), maar in ieder geval zijn ze 100% recyclebaar.

Welke Badger Balsem?
Fijn! verkoopt 4 verschillende balsems van Badger. Voor elke kwaal een oplossing!

Healing Balm
Last van droge, ruwe, schrale handen? Of kloofjes? Deze balsem helpt je om ze eens goed te verwennen! Beschermt je handen tegen alle weersinvloeden en maakt ze weer heerlijk zacht!

Sleep Balm
Moeite met slapen? Deze kalmerende balsem met lavendel zorgt voor ervoor dat je geest ontspant en tot rust komt, zodat je een heerlijk kunt slapen. Smeer een beetje balsem op je polsen, hals of gezicht en voel dat de geur van de balsem je helpt ontspannen!

Winter Wonder Balm
Deze balsem met eucalyptus en rozemarijn helpt je om je luchtwegen te verlichten. Ideaal wanneer je last hebt van benauwdheid of verkoudheid! Kan rechtstreeks op de borst worden gesmeerd of gebruikt worden om te stomen. Een aangenaam geurende balsem om vrijer te kunnen ademen!

Sore Muscle Rub
Spierpijn?Overwerkte en vermoeide spieren? Deze balsem met cayenne en gember geeft warmte die diep door dringt in de huid en aangenaam is voor pijnlijke spieren. Geeft meteen verlichting bij spierpijn!

Verkoop Badger Balsems
In de praktijkruimte van Fijn! vind je deze Badger Balsems voor €5,55. Wil je er meer over weten en de producten uitproberen? Maak een afspraak en kom naar de praktijk. Een Badger blikje is een leuk kleinigheidje om jezelf of iemand anders eens lekker mee te verwennen!

Mail info@fijnontspanning.nl voor een afspraak!